Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela via LinkedIn (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window) Dijondressing
Smörstek champinjonerna med vitlök, när man är nöjd häll av dom och byt till baconfräsning istället. Gör ren pannan, sänk värmen till 2 av 9, eller liknande, i med en liten klick smör, champinjonerna och bacon. I med 1 tsk Samba Olek, och LITE salt och peppar, låt puttra i minst 5 minuter innan avsmakning sker
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj påresterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Har du kvar en bit avjulskinkan. Här kommer lite tips på vad du kan använda till. Klicka antingen på bilden eller på länken för att komma direkt till recepten
Häll på grädden. Ta ur filén ur stekpanna och häll på crème fraîche och färskosten. När potatisen blivit mjuk i ugnen tar man ut den och lägger på fläskfilén
Men grönkålen, den gjorde vi för en vecka sedan – så den ligger också på lut i frysen. Det funkade jättebra och gav en lite mildare viltsmak år köttbullarna
Oxfilé på bädd av frästa grönsaker. Tanken var att vi denna lördagskväll skulle gå ut att äta på restaurang men så kom vi på att det faktiskt är både billigare och trevligare att laga mat tillsammans hemma och så fick det även bli
Pensla rosorna med resterande sirapsvätska. Eftersom jag plockar äpplen så fort jag ser dem och redan har kokat en massa äppelmos var jag tvungen att hitta på något med alla äpplen i kylen
Smaka av med salt och peppar. Kycklinggryta pånorskt vis. Kocken för dagen var härliga Karianne, som fått inspiration hos sin norske landsman Trines Mektige matblogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.