Köttet blev otroligt mört och saftigt och i kombination med örtsåsen blev det bara klockrent. Stick in en köttermometer i den tjockaste delen av köttet
11/2 dl ströbrödPutsa köttet och stek hela filén gyllenbrun runt om i smör. 1Lyft upp köttet och skär ett snitt längs med hela filén. 1Fyll snitten i köttet med gorgonzolan, tryck ihop öppningen och surra ett steksnöre runt hela filén. 1Lägg köttet i ett ugnsfast fat tillsammans med de stekta champinjonerna och ställ in mitt i ugnen på 200 grader i ca 15 min. 1Ta ut kött och potatis samtidigt och servera varmt tillsammans med en grön sallad
Ta lite olja på händerna och rulla små köttbullar och lägg dem sedan på ett smörpapper. Ta inte för många åt gången och skaka pannan så att köttbullarna rullar runt och får fin färg
Lägg i fläskköttet och stek det ett par minuter. 400 g fläskkött skivade i 2-3 cm breda strimlor. Hetta upp en stekpan med oljan, vitlöken, rödlöken och chili
6 November 2016. Fläsk,. Kinesiskt. Fläsk i sötsur sås, Su buta eller Gulaorou på Kinesiska. Su Buta (litt vinägerfläsk), eller fläsk i sötsursås är en av dessa så kallade "Chu-ka", rätter i Kinesisk stil
Det började med att en av mina läsare bad mig leka ihop en sund fläskpannkaka men det hände faktiskt inte mycket mer förrän idag när jag var ute på min morgon PW då jag helt plötsligt blev sugen på en fläskpannkaka men jag måste erkänna att jag inte kommer ihåg förra gången jag lagade en eller om jag ens har lagat en i mitt liv
Hejsan hoppsan. Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Jag är på språng till jobbet så denna form har jag precis tagit ur ugnen och den får övriga familjen njuta av senare ikväll