Den gravade laxen från julbordet fick sällskap av några stackars överblivna ansjovisfiléer, kokt potatis och drösvis med dill, och vips blev det en riktigt läcker pudding för fyra personer
Tips nummer fyra är att göra en riktigt god tomatsås som du antingen serverar som den är till ris eller pasta medskivad skinka vid sidan om eller så tar du i tärnad skinka i såsen
– Vad sjutton ska jag göramed alla äggvitor. – Vi har en plan om att ta vara på äggvitorna och göra maränger som man kan använda i olika glasscocktails
När du vill göra bruschetta grillar du och stryker också på det goda vitlökssmöret men då lägger du även på hackad tomat blandad med finhackad rödlök, med en vinägrett av olivolja, vinäger och salt och peppar
Rör ner dillen och smaka avmed salt. I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommer tyvärr inte ihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vad jag hade i
Efter att du gjort de bottnar du vill ha så använd resterande smet till att göra minimaränger. Nu tänkte jag dela med mig av några tips på vad man kan göramed äggvitor som blir över
Tyvärr är det i princip omöjligt för mig att avgöravad som är problemet när det gäller just DIN kost och motion i och med att jag inte kan SE vad du gör
Ja då är det bäst att märka upp flaskorna…så arvingarna vet vad det är för dyrbara droppar. Ganska dyrt att köpa, men nu har jag äntligen fått lära mig att göra egna
Det kan vara bra att göra några fler skal än vad man behöver, ifall något går sönder. När all choklad har smält tar du skålen av värmen och tillsätter den resterande chokladen
Lägg dem i en kastrull tillsammans medskivad kvitten eller rabarber och vattnet. Safthushållning av Petter Bergström är en bibel för dig som vill göra egen saft
Vad är kefir. För att göra egen kombuchadryck behöver man ha en SCOBY (Symbiotic Colony Of Bacteria and Yeast), eller en "kombuchabebis" som ser ut som en mjölkvit eller gulaktig "gummiplätt", att fermentera det sötade teet med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.