nuIngredienser3 st ägg (gärna eko)2½ dl strösocker1 tsk vaniljsocker50 g normalsaltat smör1 dl standard mjölk3½ dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 nypa saltSmör och ströbröd till formenInstruktionerSätt ugnen på 170 graderVispa ägg, vanlijsocker och strösocker till ett vitt, luftigt skumm. 50 g normalsaltat smör
125 g normalsaltat smör. 125 g normalsaltat smör. Hittade det här receptet i en gammal buffétidning från Ica och det lät ju supergott så det fick bli att bjuda på det till efterrätt igår då vi varit med Joels familj+respektive och ätit middag
500g normalsaltat smör. 500g normalsaltat smör. Nu kommer de en riktig gobit som ja fick smaka av en vän då jag besökte jönköping och jag säger bara att de här är verkligen den godaste bakelsen jag nånsin har ätit
50g smält normalsaltat smör. 50g smält normalsaltat smör. Jag tyckte jag använde många ägg här i påskhelgen, när jag under loppet av en dag bakade en kaka, två salta pajer och förstås det vanliga morgonmålet och gjorde av med 20 ägg… men det är inte mycket sämre ställt med det här brödet heller
150 g normalsaltat smör. 150 g normalsaltat smör. Tjillevipp. Kladdkakans dag den 7 november, alltså imorgon, så här kommer 11 recept som ni kan välja mellan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.