1 Servering
florsocker (att sikta över den färdiga kakan)Förvärm ugnen till 175 grader, över- och undervärme. Fodra en form som är ca 20 x 20 cm med bakplåtspapper och ställ åt sidan. Mördeg
Mät upp vetemjöl och florsocker i en stor skål och blanda väl. Tillsätt smöret och blanda till en smulig deg. Pressa ut degen i botten på formen i ett jämnt lager och förgrädda i 15 minuter. Citronfyllningen
Vispa samman alla ingredienser till fyllningen till en jämn smet. Häll smeten över den delvis bakade kakan och baka i ytterligare 25 minuter, eller tills fyllningen har stelnat. Servering
Kyl kakan helt, skär sedan upp i rutor och sikta över florsocker innan servering.
Hej allihopa. Nu var det verkligen länge sen som jag uppdaterade här. Har haft fullt upp med annat, men förhoppningsvis blir det bättring med uppdateringarna här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.