Mixa samtliga ingredienser till önskad konsistens. Häll upp på burk. Tips. Det går också att använda rostade hasselnötter, choklad och mandel eller fröer för att göra smör
1. Smält smöret och låt det brynas lätt tills det får en ljusbrun färg. 2. Häll direkt över i en värmetålig vispskål, lämna kvar bottensatsen i kastrullen
Du behöver. 2 1/2 dl ljus sirap. 2 1/2 dl vispgrädde. 2 1/2 dl strösocker. ljus blockchoklad. Gör så här. Koka upp sirap, socker och grädde i en kastrull
Lägg i smöret eller margarinet i en kastrull och smält det. Ta sedan bort kastrullen från plattan. Häll nu i havregrynen och sockret och rör om till en smetig gegga - rövargodis
Jag ligger lite efter i publiceringen här, men knäck är ju gott året runt. Haha. Ett tips är ju att byta ut polkagrisarna mot något annat gott så blir det kanske inte lika juligt