4 skivor Pata Negra lufttorkad rökt saltad skinka. Lägg ut en skiva torkad, rökt och saltad skinka på en skärbräda, placera en bit getost längs med ena kanten, men en bit in, placera en syltlök marinerad i hallonbalsamvinäger i var ände och dra en sträng med Créma di Balsamico hallon över osten
Servings. 4. Cook Time. 45 Min. Grillad karré med bearnaisesmör, vitlöksstekta bellaverde, skirat smör. Yield. Hemmagjord kebab i bröd med vitlökssås och röd
Till dem serverades det vita vinet Pata Negra Apasionado Verdejo Sauvignon Blanc. I samarbete med Vinston har jag skapat 4 olika tapas och samarbetet kommer att mynna ut i en receptfolder
Den vinnande beskrivningen fick äran att tappas upp på den svarta boxen och när resultatet avslöjades visade det sig vara en spanjor vid namn Pata Negra som fått flest röster
I den låg det salami, pata negra skinka, oliver, kycklingröra, ostar mm. En klar favorit bland tapasprodukterna är ett tortillabröd som är fyllt med skinka (pata negra) och spansk ost
Pata Negra Apasionado Verdejo Sauvignon Blanc Box. Då har vi kommit fram till vår sista rätt i samarbetet med Vinston (se detaljer i slutet på inlägget)
Grillade fisk och skaldjursspett med pata negra, romsås. Servings. 6. Cook Time. 80 Min. 4. 60 Min. Asiatiska salladsrullar med misosås, sjögräsnudlar och chiliolja
Till knyterna serverades det röda vinet Pata Negra Apasionado Box. I samarbete med Vinston har jag skapat 4 olika tapas och samarbetet kommer att mynna ut i en receptfolder
4 skivor pata negra (lufttorkad skinka). Jag är en av de utvalda svenska matbloggare som fått äran att komponera ihop ett recept till en av Cono Surs viner i en recepttävling där vi är flera matbloggare från Sverige, Storbritannien, Finland och Irland som deltar i tävlingen om huvudvinsten som kommer att vara en resa till Chile för att besöka Cono surs anläggningar, cono sur vineyards & winery, för mig och en vän, vilken dröm…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.