God eftermiddagen denna mulna måndag. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Förutom min suveräna brushetta (ödmjuk som vanligt) så blev detgrillade kyckling- och grönsaksspett med en härligt pepprig mangosalsa, potatisklyftor och CafédeParis
CafédeParis, en riktig klassiker bland kryddsmör serveras till grillat kött, fisk eller grönsaker. Perfekt att göra när trädgården är full av färska kryddor
Entrecôte medCafédeParis-smör från Grillmat LCHF. Fredagen inleddesmed en mycket trevlig intervju av Bo Zackrisson från LCHF magasinet, artikeln kommer i marsnumret
Entrecôte CafédeParis är ett recept som kommer från en restaurang i Génève med namnet CafédeParis som hade som affärsidé att servera just denna rätt, och endast den
Så hittade jag en bit entrecôte med kort datum på affären härom sistens så då beslutade jag mig för att återuppleva just Entrecôte CafédeParis och köpte med mig också en burk mango chutney
Servera entrecôten toppad medCafédeParis och varma haricots verts toppademed flingsalt. Gratinera smöret i ugnen tills det har fått lite färg eller bränn ytan med en gasolbrännare
CafédeParis smörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
Slå på cafédeparis såsen, vitlöksosten, pressad vitlök och kryddorna. Är såsen för salt/tjock späd med lite grädde eller om det behövs mer salt tillsätt mer aromat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.