Surdegsbröd som fått rosta i stekpannan med olivolja och vitlök -galet gott. Tapas. Bygg små pinchos av vitlöksbröd, serranoskinka, soltorkad tomat och fetaost, eller tapenade med ruccola
I går så åt vi en fantastisk god smörgås ute i trädgården, en smörgås med fantastisk Chorizo Iberico, ekologiska gröna tomater, Manchego Curado och lite Serranoskinka
Lägg dem i en ugnsform med skarven nedåt. Nu är det freeeedaaaagssssmyyyyyyys. "Sjunger". Äntligen fredag, det är nog bästa dagen på veckan, iallafall kvällen, då har man hela helgen framför sig
I går kväll fick vi fint besök av mina föräldrar och med sådant fint besök krävs fin mat. Så det fick det bli, trerätters till och med, även om förrätten kan gå under plockmat
Jag fullkomligt älskar idén med de små rätterna. Den första av sidor som tar upp allt om tapas och hela kulturen omkring, lite historia och olika varianter av tapas beroende på region
Jag köper nästan aldrig färdig tacokrydda utan gör för det mesta min egen, detta för att slippa tex druvsocker, potatisfiber, maltodextrin, klumpförebyggande medel, jästextrakt och färgämne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.