Skala potatis, rödbetor och morötter. Skär dem i klyftor och lägg alltsammans på en plåt. Skala ingefära och vitlök och riv på ett rivjärn över rotfrukterna
blanda väl och låt marinera ca. Vispaihop alla. blanda väl och låt marinera ca. 10 min före grilln 2 st citroner, saft & rivet skal. 3 msk olivolja. 2 msk dijonsenap. 10 min före grilln
Nötfärsbiffar med timjan. Åååååh, visst är det underbart när solen fortsätter att förgylla våra dagar. Jag ska precis utnyttja motionstimmen och ta en promenad i det underbara vädret
Naturen har gett oss mycket i höst, så i dag blir det middag på en del av vad vi skördat. Jordärtskockor blev det en hel del i vår odling, och den senaste skogspromenader gav bra utdelning vad gäller trattisar
Det är ju knappt man förstår att det är april månad med detta väder. Och för varje dag som går blir jag allt oroligare för att de fina dagarna tar slut innan det blir sommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.