Ta ut sötpotatisen och blanda medgrönkålen. Rostad sötpotatis medgrönkål. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Ta ut sötpotatisen och blanda medgrönkålen. Massera grönkålen ordentligt med händerna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Ta ut sötpotatisen och blanda medgrönkålen. Rostad sötpotatis medgrönkål. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
GRÖNKÅLSPLÅTMED BULGUR OCHROSTADE KIKÄRTER. rostad grönkålmed kikärter, bulgur och tzatsiki. Blanda sedan ihop gurkan med turkisk yoghurt, pressad vitlök, salt, peppar och en nypa sötning - honung eller strösocker
Ta ut sötpotatisen och blanda medgrönkålen. Rostad sötpotatis medgrönkål. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Ta ut sötpotatisen och blanda medgrönkålen. Rostad sötpotatis medgrönkål. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
5 rödlökar 8 jordärtskockor, stora 350 g biff, ekologiskt gräsbeteskött 2 dl rött vin 1 msk koncentrerad kalvfond majsstärkelse, att reda med grovt salt, att ugnsbaka grönsakerna i olja, till stekning
Skär jordärtskockorna i mindre bitar och blanda med rapsolja och salt i en ungsfast form. Ta ut formen från ugnen och häll över till kastullen, tillsätt oatly, buljong och vatten och låt stå på medelvärme till det bubblar lätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.