Nötfärsbiffar, trattkantarellsås, rostade jordärtskockor med grönkål och tryffeldoft
3 kockar 7 kids
3 kockar 7 kids
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg nötfärs
  • 2 ägg 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk tamarisoja
  • 1 msk dijonsenap
  • 1/2 msk Worcestersås
  • 2 vitlöksklyftor, finrivna
  • 1 tsk sriracha
  • 2 tsk salt
  • 10 varv på svartpepparkvarnen
  • 250 gr trattkantareller, rensad
  • 1/2 gul lök , finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finrivna
  • 1/2 dl rödvin
  • 4 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk vinbärsgelé
  • 1 msk tamarisoja
  • 2 msk konjak, kan uteslutas
  • 50 gr smör
  • Salt och peppar
  • 1 kg jordärtskockor
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finriven
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • 125 gr plockad grönkål
  • 1 /2 msk tryffelolja
  • 1/2 citron, enbart finrivet skal

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.