Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Man kan knyta eller stänga tyllpåsen tillsammans med dom andra så att dom hålls kvar. Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Kanske en saftig lammstek eller något liknande – det är ingen konst att laga till det. Det är den som piffar upp det hela, som skiljer den här måltiden från något man hämtat på ett snabbmatställe
Eller rättare sagt så får jag erkänna att det var första gången jag provade sötpotatis och njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligt mina smaklökar var de för söta
Att göra en efterrätt på bara olja, socker och lite grahamsmjöl lät spännande och jag väntade mig en smakupplevelse i klass med morotshalwa, kulfi eller mysore pak, men det blev det inte
Häll i filmjölk och låt ligga/hänga över natten i kylskåp. Häll på resten av vatten och rör om. I dagens Metro tipsar vi om hur man gör sin egen färskost (eller nja, det är meningen att vi skall tipsa om det, men någon har tydligen missat att skriva ut det mest väsentliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.