Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Och oavsett hur sällan någon har sagt attnågot smakar ”Jävligt Borlänge” så ville jag ändå göra ett statement, både genom att samarbete med BB som är en burgarkedja som föddes i Luleå och genom att döpa den till Borlänge och inte till Kungsholmen
) Jag blandade även i lite philadelphiaost i makrillröran och det blev jättegott. ) SÅ gott. Jag hade dock lite mför mycket grejer på tunnbrödet så det gick inte attgöra någon rull utan det fick bli en ihopvikt macka istället
Al dente betyder för tanden, alltså tanden skall ha någotatt bita i. Häll sedan tillbaka den i något varmt, kastrullen eller en förvärmd serveringsskål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.