Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Om du får bröd över - frys in och tina vid nästa tillfälle. Ett gammalt kapitel blir till något nytt men samtidigt som vemodet slingrar sig runt det tomma pojkrummet väger spänningsmomentet högre inför det nya vi ställs inför
Det tar tid att bli frisk och jag får helt enkelt acceptera att gå på halvfart några dagar till. Bananabread är egentligen samma sak som banankaka och kan med fördel serveras till en kopp te eller kaffe vid dygnets alla timmar, men passar faktiskt bra även till frukost
) Vi var ganska proppmätta närvi gick och la oss i natt i alla fall. Igår åt vi en väldit lyckad nyårsmiddag med väldigt trevliga vänner som övernattade hos oss
Alltsamman blir en närapå religiös upplevelse. Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Stek köttet och vitlöken i omgångar så de får fin stekyta. Den snyggaste saltranden får du genom att gnida toppen av glasets utsida med en citronskiva och sedan vända glaset upp-och-ned och strö på salt
Fast roligast är ändå när de gallrats ut en aning. Ska bli kul att följa dem som kommer att gå vidare. ) av både pumpa och sötpotatis och serverade med en färsk getost och balsamvinäger, vilket gifte sig så fint
Carnegie Portern har som sagt gamla anor och närvi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Frukter och grönsaker var antingen odlade på hotellet eller närproducerade eftersom hotellet är väldigt miljömedvetet och har ett speciellt miljöprogram
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Det osar inget som när man steker vanliga pannkakor och de smakar verkligen supergott. Visst, det andas ju mer brunch än kvällsmat men vad då, det gick jättebra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.