Knappast någon kan väl ha missat den svenska surdegstrenden. Var och varannan tycks jäsa egen vildjäst och ha en kladdig, surstinkande grunddeg som pysslas om nästan som en familjemedlem
Jag är så glad över att kunna presentera en nyhet för er läsare. Tillsammans med ett gäng kära bloggkollegor lanserar jag idag en vegetarisk matlagningsutmaning – månadens gröna
LCHF-Paleorestaurang. I morgon öppnar Restaurang Primaten upp portarna på Uppsala Science Park. Lars Fahlén och hans medarbetare startar där Sveriges första restaurang med snabbmat på naturliga råvaror som passar in i Paleo/LCHF-tänkandet
Vintersquash är en grönsak som håller otroligt länge. Jag har haft en Blue Hubbard liggande i rumstemperatur i köket sedan i september förra året och när vi skar upp den häromdagen var den helt perfekt
I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligt pedagogiska recept och lite kuriosa
Hej vänner. Det här inlägget är skrivet i förväg, för större delen av torsdagen (dvs idag. ) kommer jag att spendera på ett flygplan på väg till Los Angeles
Vi såg showen dagen efter premiären och tyvärr var det inte den "riktiga" Pippi eftersom hon drabbades av kräksjukan 20 min in i premiärföreställningen
Här chillar vi i soffan, framför premiären av "Så mycket bättre". Hej lördag. Mot fönstret smattrar regnet och man är rätt nöjd med att inte ha något särskilt bokat denna afton
Efter den väldigt lyckade premiären sist var förväntningarna skyhöga och som tur var infriades de med exakt samma resultat, om än något bättre total vikt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.