Vanligtvis är jag inte så förtjust i söta marmelader osv men den här kombinationen blev riktigt bra, plommonens syrlighet balanserades fint av kanelen och vaniljen, utan att bli “för mycket”
Årets vörtbröd är fixat – och detta blev ett mycket gott bröd – bättre än förra årets. Jag hade även indikationer av en följer på facebook att mängden vätska nog var för liten i förra årets recept så den totala mängden vätska är mer i årets – mycket lyckat
Ett recept som går från blogg till blogg, men jag tror det är som med viskleken, ni vet den ena viskar till den andra osv och det som den sista i kedjan berättar är inte alls vad som viskades från början
Man tager vad man haver. och ibland lyckas man bättre än andra gånger. Här i Spanien har jag inte samma utbud av ingredienser eller köksgrejer som hemma men det ger mig en extra kick att tänka ut nya saker att använda
Hejsan,. bacon ger god smak åt maträtter, något salt behövs knappt när man har i bacon. Min bror brukar göra en sås på bacon, kantareller och philadelfiaost
Lättbakat bröd med endast en jäsning - Suuupergott. och världsenkelt att baka. ) ca 30 st. Smakar som pain riche - X-tra bild HÄR >> Ingår i kategorin EDITHS BÄSTA >>
Denna syrligt fräscha moussetårta har verkligen gått hem hos alla i min familj, till o med barnen gillade den fastän den inte är så söt som vanliga moussetårtor brukar vara
Vispa runt lemon curden med en gaffel så att den blir mer flytande och kleta ut den på första botten, finns inga direktiv på hur mycket, du får fria händer
Soppan var mycket mumsig och passade perfekt efter den regnruskiga promenaden. Efter att ha jobbat några år på kyrkogården, och dessutom haft trädgårdsarbete som hobby, så är jag van att vara ute i vilket väder som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.