Skiva mozzarellan Skär parmaskivorna i två delar. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomaterochmozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Mozzarellaost. Igår hade vi storapizza-lördagen här hemma. Såg så ljuvligt gott ut och med bara en massa ostoch så köttet från salsiccia… Så jag provade
Strö svampbitarna på pizzanochtoppa med mozzarellaosten. Skiva svampen ochmozzarellan tunt. Bred tomatsåsen på pizzabottnen, halvera köttbullarna och lägg på den de halvorna
Strö över lite oreganooch basilika efter smak, ochtoppa med mozzarella. Servera halverade med pizzasalladochvitlöksyoghurt (turkiskt yoghurt du blandat med pressad vitlök och salt)
Toppa med mozzarellaoch riven ost. Om man skall tro de trendkänsliga matskribenterna är hamburgare nu på väg ut och in i matens finrum stormar nu pizzan
Riv sönder mozzarellaosten med händerna och fördela ut den jämnt över pizzan. Det är min kompis Karin som fått mig att börja äta capricciosaeftersom det är den pizzasomhon nästan alltid väljer när vi köper pizza, och den är ju god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.