Toppa med löjrom, citronpicklad lök och dill. Smaka av med salt. 1saltBlanda jäst, socker, salt, olja och vatten i en degbunke. Täck degbunken med en bakduk och låt jäsa i cirka 30 minuter. 1Förgrädda pizzabottnarna i cirka 8 minuter. 1Sätt in pizzorna i ugnen igen och grädda tills crème fraichen fått färg och blivit gyllenbrun
Täck med salami ochmozzarella, rulla ihop med hjälp av plastfolien till en tight rulle, lägg på baconmattanoch rulla sedan ihop den medbaconet, försök att få så tight du kan
Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater ochmozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.