Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färska champinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizza med pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Hemmagjord pizza när den är som bäst. Eftersom jag inte hade någon kavel eller lämplig flaska testade jag sånt där färdigt pizzakit där man bara rullar ut degen och smetar ut tomatsåsen som medföljer
1-2 msk torkad oregano eller pizzakrydda. Deg. Häll det ljumma vattnet i en bunke. Tillsätt 1 tsk salt, söndersmulad jäst, olivoljan och rör runt tills jästen löst sig
Överst riven ost och lite pizzakrydda. Recept. Anna Fridén. ons, 2014-01-01 22. 37. 80min. (0). 1. Smula jästen i en bunke och lös upp det i det fingervarma vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.