Fyll tortillasenmed kycklingröra, lägg i ugnsform med skarven nedåt. Stek kyckling och paprika i stekpanna, krydda med tacokrydda (och lite vatten), salt och peppar
Rör om tills jästen har löst sig ochtillsätt resten av vattnet. Tillagning. Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan
Vill man att det ska gå fort kan man antingen köpa färdig färsk deg eller pizzamix (pulverpåsar), göra deg med bakpulver ( länk ) eller använda tortillabröd som botten
Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färska champinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet
Jag blev inte frälst så jag håller mig till vesuvio med extra ost. Smaken blev lite som en pastagratäng fast utan pasta med bara ostsås och korv typ… Helt okej, men inte en pizza jag kommer göra igen, men extremt kul att prova nya varianter såklart
Till tomatsåsen, hacka lök och vitlök fint. olivolja till stekning. Jonas jobbar som kock på Speceriet (Gastrologiks bakficka) där vinnarpizzanmed gräddfil, vitkål, rökt oxmärg och långlagrad prästost serveras
Vispa äggen fluffiga, tillsätt sedan vätskan. kavlen och formade en pizzabottenmed händerna istället. Häromdagen åkte den fram igen, denna gången blev det en glutenfri pizza, med
Vispa äggen fluffiga, tillsätt sedan vätskan. kavlen och formade en pizzabottenmed händerna istället. Häromdagen åkte den fram igen, denna gången blev det en glutenfri pizza, med
Rör ut den med ljummet vatten, och rör ner flingsalt, socker och olivolja. Häromveckan hade jag pizzareportage i tidningarna jag skriver för, och innan jag lägger ut krönikan tänkte jag lägga ut pizzadegenoch tomatsåsen i ett eget inlägg här, som är enkelt att länka till i framtiden när man hittar på nya recept på pizza framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.