När jag stod och tittade på carpaccion så såg jag även ett paket med bresaola. Har nog aldrig ätit det förut, men det påminner väldigt mycket om parmaskinka
Första gången jag åt carpaccio, var på Rånäs Slott för ungefär ett år sedan. Det var verkligen grymt gott, skulle nog kunna säga en utav dom godaste matupplevelserna jag haft när det gäller förrätt
Jag var på Beer Makers Dinner på restaurang Picnic i Uppsala. . I går, måndagen den 30 September, var jag med om en sak som kommer att sitta kvar mycket länge i mitt minne
Mat. Vad vore livet utan god mat. Har tillbringat kvällen med att studera matrecept. Hösten är i antågande och det innebär att man vill äta lite mer lagad mat
Tjoho, nu är jag igång med slökokaren. Känns bra att den inte bara blir stående där i hörnet i köket. Vi har faktiskt väldigt många elektriska prylar framme och om det tycker jag väl så där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.