Pandoro är en italiensk kaka som traditionsenligt serveras runt jul och nyår. Uttrycket Pan d´oro myntades redan på medeltiden då det endast var de riktigt förmögna som hade råd att låta baka söta, ljusa kakor med ingredienser som ägg, smör, socker eller honung
Och vad är då mera passande än att använda upp dem i något bakverk. Åtminstone här hos oss återkommer dom nu och då, dom bruna bananerna som ingenvill äta
Tre riktigafavoriter här hemma, muffinsen för att det är så lite fett i och de ändå blir så goda, hallonrutorna för att de är så otroligt lättbakade och får så läcker konsistens
Så var det augusti. Men vilkenfantastisk sommar det har varit. För flera år sedan såg jag det här receptet i en tidning, jag tror att det är LeilaLindholms
Populära inlägg. Gi-frallor. Detta bakar jag ofta och tycker är väldigt gott. Runt dessa bröd kommer en härlig skorpa att bildas, är du en av dem som integillar skorpan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.