För er som inte vet vad Månadensgröna är, så är det en helt öppen vegetarisk matlagningsutmaning där vi samlas kring en råvara varje månad och delar med oss av recept på bloggar och på instagram
Mitt bidrag till månadensgröna är en rabarberdressing som gifter sig med smakerna i en matig, grön sallad och som är perfekt att ha med sig i lunchlådan
För dig som inte är bekant medMånadensgröna kan jag berätta att det är en säsongsanpassad vegetarisk bloggutmaning för alla som vill dela med sig av och/eller vill ta del av gröna recept
Den här månaden är det Annie som är värdinna för månadensgröna och hon har gjort en grymt läcker färskpotatispizza som verkligen får det att vattnas i munnen på mig
månadensgröna december. Syftet är att tillsammans med våra läsare sprida gröna recept till alla som är intresserade av vegetarisk och vegansk matlagning
Det har blivit mycket godsaker sista tiden och byxorna spänner så nu varvar jag ned med lite snällare rätter vilket passar perfekt när Julia är vår januarivärd för månadensgröna och har temat billig vardagsmat
månadensgröna januari. Syftet är att tillsammans med våra läsare sprida gröna recept till alla som är intresserade av vegetarisk och vegansk matlagning
☛ att MånadensGröna är tillbaka med ett nytt tema. månadensgröna oktober. Syftet är att tillsammans med våra läsare sprida gröna recept till alla som är intresserade av vegetarisk och vegansk matlagning
I månadens box är en av mina storfavoriter med, nämligen en bergsparmesan. Det är en exklusivare variant av parmesanost med len och riktigt fyllig smak som till och med har synliga saltkristaller
För er som inte vet vad Månadensgröna är så kan det sammanfattas bäst med dessa bilder. Den här månaden när jag alltså är värd kan ni bidra med egna recept och länka till dessa i kommentarsfältet under det här inlägget
julkryddad sötpotatissalladmed nötter och torkade tranbär. Älskar kombinationen av saftig och saffransdoftande bulgur med friska granatäppelkärnor, saltsyrlig feta och mild avokado
Jag har i alla fall kommit igång med mina julrecept, och idag är det dags att bjuda på det första. Det här är också mitt bidrag till Månadensgröna, som har kål som tema i november
eller något som har med påsk att göra. o vegan är mitt bidrag till denna månadensgröna. e varje månad presenterar månadens värd den råvara eller tema som gäller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.