2 pers Ca 208 kcal/pers. 50 g gul lök, 1 klyfta vitlök, 250 g krossade tomater, 1 burk bönor, saft o rivet skal av ½ citron, 2,5 dl vatten + ½ fiskbuljongtärning, 0,25 tsk socker, salt o peppar, 250 gr fisk = 2 x 125 gr bitar, ev lite dill
När jag stod och tittade på carpaccion så såg jag även ett paket med bresaola. Har nog aldrig ätit det förut, men det påminner väldigt mycket om parmaskinka
Första gången jag åt carpaccio, var på Rånäs Slott för ungefär ett år sedan. Det var verkligen grymt gott, skulle nog kunna säga en utav dom godaste matupplevelserna jag haft när det gäller förrätt
400 g hokifilé eller annan fisk. persilja 400 g hokifilé eller annan fisk. Jag hade egentligen inte nå'n aning om vad jag skulle laga idag men jag hade kokat grönkål tidigare idag och vill använda den
e augusti. Så, vilken råvara står i centrum för augusti månad. 5. Vet du vad det innebär. Jo,nu är det äntligen min tur att vara bloggvärd för månadens gröna
Inlägget Månadens Delikatessbox (Augusti) publicerades ursprungligen på Delikatessboxen. Nu har äntligen månadens Delikatessbox nått alla våra kunder runt om i Sverige
Mat. Vad vore livet utan god mat. Har tillbringat kvällen med att studera matrecept. Hösten är i antågande och det innebär att man vill äta lite mer lagad mat
2 paket djupfryst torsk eller hokifilé á 400 g. 2 paket djupfryst torsk eller hokifilé. Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.