Täck skålen med lite plastfolie och ställ i kylen över natten alt. varning för kola, koka inte för länge, tror inte det är optimalt med att vänta till en tjock smet för då får du lätt klumpar i degen sen
Häll fiber husken i resten av degvätskan som är kvar i kastrullen och låt det svälla några minuter, häll sedan i resten av degvätskan med fiber husken i degbunken/degmaskinen och blanda runt
Bröa med mannagryn, kokos eller mjölk- och äggfritt ströbröd. Blanda alla torra ingredienserna med varandra och rör sedan ner mjölblandningen i vätskan
Saftig chokladbotten med ett ljuvligt täcke av vaniljglasyr och kokos. Det är så roligt när facebook- medlemmarna på "Mera matglädje med matallergi" delar med sig av sina fantastiska recept
Här är recept på Glutenfria frallor. Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.