Annars passar den här neutrala smaken till smakrika påläggoch grönsaker. De här korvbröden och tekakorna har fin konsistens och är rejäla i formen, De kom till eftersom det finns barn som är allergiska mot guarkärnmjöl, vete mm
Dela degen i två delar, forma två limpor ochlägg på bakplåtspapper på plåt. Vi har redan börjat ge honom mer än hälften av den rismjölk han fick förut och nästa steg är att försöka få Mattheo att ge upp sina risrån och riskakor och äta mjukt bröd istället
Jag köpte för någon vecka sedan hem lite glutenfria mjölsorter. Jag har hört att det ska vara svårt att få till smaken och konsistensen i glutenfritt bröd men det måste vara en gammal skröna
Kanel sägs vara bra för att hålla blodsockret i schack, fibrer ska väl vara bra för magen och sänker blodfetterna (om det är rätt sorts fibrer, vill säga), och sesampasta - tja, det är väl lite nyttigare än margarin i alla fall
Den hackade chokladen skulle jag inte skippa, de blir lite för "grova" i smaken utan den. Visst hittar jag inspiration från andra men oftast slutar det med att jag gjort något helt annat och blandat i både det ena och det andra
Saftiga och goda. De här naturligt glutenfria frallorna blev riktigt bra. Hittills har det mest lästa och uppskattade receptet på bloggen varit bovetefrallorna
Rör ner äggochmjölkoch blanda snabbt ihop till en jämn smet. Dessutom är det så vansinnigt gott att äta scones nygräddade och varma med ost och marmelad
Och jag kan lova att dom är det,otroligt lik GB sandwich, men utan allt det där dåliga. Ta fram formen där du har en botten, fyll på med "glassen" ovan på ochlägg sedan på locket, dvs den andra botten som du gjorde sen innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.