Häll fiber husken i resten av degvätskan som är kvar i kastrullen och låt det svälla några minuter, häll sedan i resten av degvätskan med fiber husken i degbunken/degmaskinen och blanda runt
Kanel sägs vara bra för att hålla blodsockret i schack, fibrer ska väl vara bra för magen och sänker blodfetterna (om det är rätt sorts fibrer, vill säga), och sesampasta - tja, det är väl lite nyttigare än margarin i alla fall
Tror att man kan prova hirsflingor om man inte tål ren havre. -). Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. knappt 3 dl ljus naturligt glutenfri mjölmix. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra. Grädda mitt i ugnen 5-10 minuter, tills de smält ihop till tunna fina gyllenbruna flarn
Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga . Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag
-). Till de först laggarna kan du behöva pensla på mjölkfritt margarin både på lock och botten. Tillsätt äggenoch avsluta med att hälla i det smälta mjölkfria margarinet
Jag är så glad över att man kan baka så mycket gott allergivänligt. Igår kväll bakade jag ihop en variant av den och den är bakad utan mjölk, ägg, sädesslag, gluten och soja
Dessa är bakade helt utan mjölk, ägg, soja, gluten & vete. Lägg i en bakform på en plåt. Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke och blanda ner margarinet i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.