-). Mjölkoch glutenfri mjölmix + fiberhusk. Och glasyren gör ju hela kakan. Kärleksmums, Mockarutor och jag tror jag hört att de kallas för Snoddas norrut i landet
Sommartid innebär att det är frukt- och bärtid och det gäller att ta tillfället i akt att njuta av de frukter och bär som är mogna just nu, färska eller tillagade i goda efterrätter
Häll fiber husken i resten av degvätskan som är kvar i kastrullen och låt det svälla några minuter, häll sedan i resten av degvätskan med fiber husken i degbunken/degmaskinen och blanda runt
Jag köpte för någon vecka sedan hem lite glutenfria mjölsorter. Men jag är ju ännu bara en enkel nybörjare på glutenfritt så jag kanske möter mina motgångar framöver
Jag har - som jag tidigare sagt - svårt att motstå olika kryddblandningar, oljor, inläggningar och andra godsaker som frestar i saluhallar och delikatessbutiker
TwitterFacebookE-postSkriv utGoogleGillaGilla Laddar. Det är kanelbullens dag om två dagar. Jag tar coops flytande mjölkfria margarin som är fri från kokos och solros
Kondenserad mjölk är sötad, och du kan i princip utgå ifrån att det är den sötade varianten som menas i ett recept även om icke-sötad finns (den är dock ganska ovanlig i hyllan)
Uppriktigt sagt har jag väldigt svårt att hålla rätt på alla dessa olika dagar i almanackan - potatisens dag, köttbullens dag, fetaostens dag, kladdkakans dag, kaffets dag och så vidare i all oändlighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.