Blanda vetemjöl, bakpulver, kanel, bikarbonat, socker och salt i en bunke. blandat med. Tillsätt filmjölk, vaniljessens, apelsinraspet ochtranbären, rör snabbt ihop till en deg
Till drinken så gjorde jag sockerlag, men lätt det koka ihop tillsammans medkanelstängeroch nejlikor vilket gav drinken en hint av kanel men inte så mycket så att det tar över (vilket kanel lätt kan göra)
Smörj en plåt för minimuffinsmed flytande margarin eller smält smör. När vi skulle ha möte på jobbet förra veckan ville jag som vanligt baka något och ta med
Men många som fortfarande tål mjöl väljer ändå att sluta med det, nu när så många studier visar att dagens hårt avlade vete med extra mycket gluten knappast är bra för någon, annat än just mjöl och brödtillverkarna
) det här receptet har jag gjort massvis med gånger och blir alltid lika nöjd. Vill du inte äta alla semlor på en gång så frys in dem medan de är lite ljumna då blir de nästan som nybakade när du tar fram dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.