Jag är fortfarande mätt efter gårdagens tårt och bakelsekalas och med smaken färskt i minnet ska jag självklart dela med mig av receptet som blev otroligt gott
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
getElementById('share-count'). Lägg samman semlorna. Blanda det mesta av mjölet, socker, smör i bitar, smulad jäst, kardemumma och lägg i en bunke eller assistent
Solen, vattnet och en begynnande vårvärme fick lusten till fotografering att återvända ocj jag spenderade någon timme vid havet - helt koncentrerad i nuet
Kom hem igår efter jobbresan och var superhungrig. Som vanligt när Maken och Sonen varit hemma själva så finns det ett överflöd av urdruckna oboyglas och en tom kyl att vänta i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.