Tangy LemonCupcakes with Meringues and Lemon Cream Cheese Frosting Tangly, sweet cupcakes filled with lemon curd and topped with a smooth lemon frosting and meringues
Tvätta citronerna väl. Maräng . Vispa samman citronjuice, citronskal och äggulorna. Tillsätt sockret, lite åt gången och vispa till en tjock marängsmet
Som lemon curd över en kritvit maräng. Snön lika vit som marängen och solen som den syrliga curden. This is a lovely little cake, packed with flavours from passionfruit, lemons and warm vanilla
Inlägget Citron & maräng glasstårta dök först upp på Hannas Bageri. En supersmaskig citron och maräng glasstårta som jag delade med mig av till er i somras har jag för mig
Kaffekaka med chokladganache – mjuk kaka. Kaka. Passar fint som bakelsebotten, lägg på en lagom mängd vispad grädde och lite valfria bär på en skiva kaka och du har snabbt en god sommarbakelse
Ta ut, picka hål i kakan och häll över den varma citronlagen. Härligt saftig med citronlag. Citronlag. Rör ned mjölblandningen varvat med ägg och citronskal i skålen med margarin och sockerblandningen
Finally, add 1 Tbsp lemon juice and ½ Tbsp zest. In a medium bowl, toss blueberries with ½ Tbsp corn starch and 1 tsp lemon juice, stirring until well combined and no dry white cornstarch remains. Let cake rest in the pan 15-20 minutes then remove ring and cool until room temp or just warm. 1 medium lemon (zest and juice), divided
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.