3-4 vitlöksklyftor. Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
230 g vetemjöl. Plasta degen och låt den vila i kyl minst 30 minuter. 3 dl mjölk 3% fetthalt. Strö över smuldegen och grädda ytterligare 30 minuter. 3/4 dl strösocker. 3/4 tsk äkta vaniljsocker. 230 g vetemjöl
Kantskär franskskivorna bara så de blir raka och fina och lägg ett lager på en bricka med måtten 30x40 cm. Bred slutligen på ett lager med mjukost på lager 3. 2-3 msk spad från smörgåsgurka. 200-300 g skinka
Viktigt är att den får vila i kylen i minst 3 h för att få den fasta konsistensen. 3 dl mjöl. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. Låt ”stelna” i kyl i minst 3 h. 4 ägg 3 dl mjöl
Ca 3 msk Ketjap Manis. Stek fläskfiléstrimlorna i smör i en wokpanna. Salta och rör ner currypastan på slutet av stekningen, rör tills currypastan smält och allt köttet fått ta del av den
Knåda in allt ordentligt så all krydda och smaker sätter sig på kycklingen och sen så bakar du in formen i aluminiumfolie och in i ugnen i ca 35 minuter. Have it in the oven for like 35 minutes or so
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.