Här är lite bilder från minmidsommar, kram. Men jag hade ju lyckats dra på mig en ordentlig stukning o min vänstra fot så jobba kunde jag inte göra på hela helgen då läkarna inte visste om det var en fraktur eller inte (som det som tur inte var)
Affären han jobbar i (GeMa-Livs, Köpingebro) är nämligen en av de företag som är nominerade till "Årets företag", och naturligtvis hoppas vi att de tar hem vinsten
Låt allt puttra under lock ca 25-30minuter. Låt grytan puttra i ytterligare ca 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt. 1 kyckling eller 3-4 kycklingfiléer
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Och på tionde plats hittar ni denna smidiga och så mumsiga one-pot pasta med köttbullar i gräddsås. På andra plats bland förra årets recept hittar ni en maträtt, en av mina absoluta favoriter – kyckling i sötsursås
Detta räcker till min tårta enligt bild. 1½ -2 st jättefranska (pågens). 2 st mimosasallad 400 g (k-sallad). 2-3 msk spad från smörgåsgurka. ½-1 st röd paprika. 200-300 g skinka
Alla har sitt goda men sen finns det ju bättre och mindre bra. Den här godingen var med in min tillbakablick i 2012. Viktigt är att den får vila i kylen i minst 3 h för att få den fasta konsistensen. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. Låt ”stelna” i kyl i minst 3 h
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. 5 dl grädde som värms (ej kokas), blanda i 10-12 st hackade kinderäggbitar (chokladbitar som säljs i sexpack) och rör tills de smält och låt allt stå över natten i kylskåpet, vispa upp till en fluffig smet med elvisp. 10-12 st hackade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.