Tillsätt rödkål och fräs ytterligare ett par minuter. Sedan bar det av hemåt för lite uppfräschning och därefter strålade vi samman hemma hos mig och Berra för middag med lite karibiska influenser
Till det så tar jag mina tillskott – omega 3, vitamin D, CLA. //I always start my mornings with my favorite breakfast – 1 dl oatmeal, 1 proteinshake, 1 egg, Clean drink and my supplements (Omega 3, Vitamin D and CLA) 1 dl gröt
Fler av mina buljongtips hittar du i Gammaldags husmanskost på nytt sätt, där hittar du också många grytor och soppor där jag använder mig av hemkokt buljong
Idag förbereder jag vår middag, får ju bestämma minmiddag, eftersom det är mindag i dag. Ta ut grytan och låt brödet vila i några minuter, innan det stjälps upp på bakgaller och får svalna utan bakduk
Till min stora förvåning var köttet riktigt gott. Jag köpte en Kindle-bok, en bok man laddar ner till en app i mobilen, som bara handlar om Crock-Pot-recept, ”Paleo Slow Cooking” av Robb Wolfs svägerska Chrissy Gower, och nu när jag springer till jobbet ibland, och kommer hem sent andra dagar, så här Crock-potten räddaren i nöden
Igår fyllde jag år och i söndags hade jag kalas. Den har varit min favorit ända sedan barndomen. Vill man göra den mindre så är det bara att halvera receptet
Du kan bjuda den både till fest och vardags. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. Låt rätten sjuda sakta under lock ca 15 minuter. Ca 15 minuter att förberedaCa 15 minuter att efterstekaBilligare. Från Nya Mästerkocken 1985 Du kan bjuda den både till fest och vardags
Men idag gjorde jag den helt enligt ursprungsreceptet och det är så den skall vara känner jag. Det här receptet på tant Edits äppelkaka är ett utav mina allra äldsta recept och mitt allra käraste
Det är alltså bäst att tillaga den samma dag du köpt den (det där har förändrats nu. DAGENS RECEPT 15-03-22. Grädda färsen i ugn vid 175 grader ca 45 minuter eller tills den fått lätt färg och verkar genomgräddad. Är köttsaften som sipprar ut fortfarande röd måste du steka färsen ytterligare ca 10 minuter. Ca 20 minuter att förbereda. 45 - 55 minuter att ugnssteka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.