Som det är olika recept på varje gång. P Varmrätter Cirka 6 portioner Du behöver. 1000g fläskfilé (det brukar vara 500-600g i varje fläskfilé) Paprikapulver Salt Peppar 1 Köttbuljong tärning 1 Purjolök 1 Vitlöksklyfta Gör såhär
Dela torskfilén i bitar, antingen portionsbitar eller också mindre. - Det här var gott, sa hon – tog en tugga och fortsatte med att berömma crème fraiche-såsen,
Grädda i mitten av ugnen i cirka 30-40 minuter eller tills krämen har " stannat ". strö råsocker över krämen och smält med gasolbrännare eller sätt ugnen på 240 grader grillvärme och låt socket smälta ett par minuter tills de får fin färg
Nu är det snart ett nytt år. Jag vill tacka alla er som läser bloggen för att ni vill komma och hälsa på här hos mig, det känns helt galet att det finns folk som tycker att det jag bakar och skriver faktiskt är intressant
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.