Jag gillar den verkligen och myslin innehåller biodynamiskt oldlade korn & veteflingor, hackade solmogna dadlar, bananchips, rostade hasselnötter och rostat sojamjöl från ekologiska odlingar
Salt & peppar. Salt & peppar. & peppar. God fortsättning. Hoppas ni hade en fantastisk nyårsafton. Vi hade det jättebra och det var lugnt och skönt och inte för mycket smällare, vilket vi som har hundar uppskattar
Bild från är man tävlar i en fysiktävling, typ Bodybuilding, Fitness eller BodyFitness (som jag tävlar i), äter man väldigt restriktivt och kontrollerat under de 12-20 veckorna man dietar inför tävlingen
salt & peppar. Krydda, salta & peppra. Jag rekommenderar ofta mina kunder att dra ner lite på kolhydraterna på kvällen, om man inte har tränat innan förstås för då behöver man fylla på glykogenlagren i musklerna och äta kolhydrater för att optimera återhämtningen
Lax & grönsakstorn. Lax är definitivt en av mina favoritfiskar och förutom att ugnsbaka den, så gillar jag att snabbrimma den i saltlag så att den blir riktigt krämig då man steker den
Citron & timjan-kesella. örtsalt & peppar. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Lägg till sist på laxen och toppa med räkorna. Lax & grönsakstorn2 port. 100 g ugnsbakad lax (eller salmalax om du vill ha laxen rå). 100 g ugnsbakad lax (eller salmalax om du vill ha laxen rå)
Vispa äggen lätt med en gaffel och ha i salt & peppar. Äggmuffins8 st8 ägg, valfritt antal gulor (jag använde 2 gulor och 6 vitor)Valfria grönsaker, finhackade (jag använde champinjoner, bladspenat och zucchini)Salt & pepparFärska kryddorMin kryddodling på balkongen1
Edamame & fetostpaj (glutenfri). Salt & peppar. salt & peppar. Jag har fått en hel del förfrågningar på recept på matpajer och det förstår jag, paj är ju såååå gott
Men, den här gången blev det serverat med lax och grönsaker vilket passade mycket bra till. Nåt som jag velat göra länge men inte gjort, eftersom jag inte haft någon stavmixer, var blomkålsmos så nu var det äntligen dags
Mixa sedan blomkålen och vipps har du blomkålsmos. • Färsk laxsida. Tillaga laxen såhär. • Lägg laxen med skinnsidan upp, ovanpå kryddorna, saltet och citronsaften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.