När jag var liten var jag verkligen ingen grötmänniska. Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade med en stor klick smör i mitten
Igår var det dags för mig att uppdatera till min coach Shelby och han tyckte precis som jag att jag gjort framsteg (blivit lite hårdare) under veckan som gått och han tyckte att jag behövde fylla upp lite med kolhydrater
Åh vad skönt att det är fredag. Och inte vilken fredag som helst, det är kanelbullens dag. Jag har redan ätit upp de kanelbullarna jag bakade i förrgår men ville fira dagen ändå, så i morse blev det en Kanelbulle-muggkaka
Lax är definitivt en av mina favoritfiskar och förutom att ugnsbaka den, så gillar jag att snabbrimma den i saltlag så att den blir riktigt krämig då man steker den
Satt precis och kollade i kalendern. det är snart bara 6 veckor kvar till midsommar. Varför måste vintern kännas så lång, mörk och kall medan våren bara flyger förbi
Jag rekommenderar ofta mina kunder att dra ner lite på kolhydraterna på kvällen, om man inte har tränat innan förstås för då behöver man fylla på glykogenlagren i musklerna och äta kolhydrater för att optimera återhämtningen
Träningsvärken efter lördagen sitter fortfarande i, helt otroligt. Var ändå skönt att röra på sig efter så jag var ute och tog en lugnt joggingtur i Gävle i söndags och det var fantastiskt mysigt att komma ut i det fina vädret
Jag är helt galen i svenska äpplen. Det är något speciellt med smaken och lukten. Jag har äpplen i allt. i sallader, i och på gröten, på pannkakor och som senast igår, i en muggkaka
Igår körde jag året första pass och gud vad skönt det var att träna igen. Planen var att köra lite lugnt men när det känns bra så är det svårt att inte ta i
Jag har testat att göra dessa i 3 olika versioner. Den första versionen gjorde jag utan bakpulver men den blev på tok för kompakt, inte söt nog och aningen torr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.