krydda med paprika, spiskummin, cayenne och havssalt (Jag tar olika kryddning varje gång och denna gång blev det enbart havssalt. Det är bara att testa sig fram tills du tycker om smaken!)
English
Melon and Mango Salsa (serves: approx. 4 cups)
1 cup
diced melon (I took honey melon but galia melon would be nice too.)
1 cup
diced mango (approx. 1 small mango)
1 cup
diced red bell pepper (approx. 1 small bell pepper)
¼ cup
chopped cilantro
3 tbs
diced red onion
2 tbs
fresh lime juice (1 lime)
⅛-1/4 tsp each of paprika, cumin, cayenne pepper and sea salt
Ställ den på ända och skär av sidorna från den platta kärnan. Mangosalsan är klar att serveras. Skär bort resten från kärnan och tärna allt fruktkött från mangon
Men i den här kombinationen av tomat, mango, lök och bönor gifte sig smakerna fantastiskt bra. Jag gjorde den i god tid före servering och lät den stå och mogna i kylen någon timme före servering
Skala och tärna mangon, pressa limen över mangon. Hacka koriandern grovt och blanda den tillsammans med mangon, sweet chili, krossad chili, svartpeppar och lite salt
Avocado&Mangosalsa. Avocado&Mangosalsa. 200 g mango ( jag använde fryst och tinad). 200 g avocado ( fryst och tinad). Blanda allt och låt stå minst 30 min i kyl. 200 g mango ( jag använde fryst och tinad). 200 g avocado ( fryst och tinad). Blanda allt och låt stå minst 30 min i kyl. Allmänt 200 g mango ( jag använde fryst och tinad). 200 g avocado ( fryst och tinad). 200 g mango ( jag använde fryst och tinad). 200 g avocado ( fryst och tinad)
Ost-skinka -tomat -persilja och basilika-paprikapulver-salt och peppar. Vatten och honungsmelon i bitar, jag pressar lite limesaft över och det blir en god sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.