Sätt ugnen på 175 grader. Smält matfett. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt mjölk och matfett. Blanda mjöl och bakpulver, sikta ner det i smeten och rör om
Fördela i muffinsformar (jag fick 16 st muffins i mina IKEAformar som var rätt små). Semletider är det men jag är inte speciellt förtjust i kombinationen vetebröd och grädde
Av krusbären jag fick av mina föräldrar bakade jag förutom krusbärskakan även dessa muffins. Jag gjorde bara en halv sats av nedanstående recept och de tog snabbt slut
dessa är mina stora favorit, dom är super duper bra till kladdmuffins. För två kvällar sedan rörde jag snabbt ihop till kladdmuffins, dessa går super snabbt, enkelt och dom blir riktigt kladdiga och goda
Nu är det ju semletider och bäst är ju semlorna hembakade. Men att fylla frysen med bullar känns inte riktigt vettigt när vi bara är två semleätare i familjen
Efter detta inlägg kommer det bakverk med annat än hallon i - jag lovar. Men vad skall man göra när man stöter på ett recept som bara låter så himla gott att man inte får ro i kroppen förrän man provat det
Källa. I ett annat livPortioner. 6Ingredienser. 1 dl sukrin (sötningsmedel, finns på hälsokost)75 gr rumsvarmt smör3 ägg0,5 tsk ekologiskt vaniljpulver (EJ socker
I augusti fyllde världens finaste mormor 75 år. Det var det många som ville fira. På den stora dagen blev det tårta, (jag bakade efter önskemål den här chokladtårtan igen), men vid en mindre kalasfika önskade sig mormor några hallonmuffins att bjuda vännerna på
Kan också säga att muffinsen var storfavoriter på kalaset. Har legat i sjuksängen hela helgen och nu haft en lång dag på jobbet, jag är alltså minst sagt trött
Sätt ugnen på 225°C. Blanda vetemjöl, grahamsmjöl med salt och bakpulver i en bunke. Blanda Milda Culinesse och honung i en annan bunke, rör i ägg, filmjölk och rosmarin
Istället för traditionella semlor. Nu snackas det både här och där om semlor. Men jag förstår inte storheten med semlor, det är klart att jag äter semlor om jag blir bjuden på det men jag skulle aldrig få för mig att köpa mig en
God förmiddag. Här kommer lite tips från helgens bakning. Det är roligt att testa nya bakprojekt, men med små flitiga hjälpredor så är det inte alltid man vill ge sig på nya prövningar