Morötter är goda precis som de är, rårivna eller bara kokta med lite salt - för att inte tala om pressade till juice - men ibland kan det ju kännas roligt med lite omväxling
Pizzafyllningen däremot blev en fullträff och jag gissar att den passar oavsett vilken pizzagrund man väljer - surdeg, smördeg, sconesdeg, jästdeg, etc
Vitamin E som ger skydd mot hjärt- och kärlsjukdomar samt bygger upp immunförsvaret. Redan nu vill jag säga att hoppa inte över salsan - det är den som gör hela rätten, tycker jag
Potatis och bönor i tomatsås är lätt, fräschtochkanongott till quinoabiffarna. Jag blandade tomatsåsen med potatis och färska bönor och fick ett himlans fint tillbehör
Lägg strimlorna i en kastrull tillsammans med grädden och vinet. Jag brukar dessutom börja med en klick smör så purjolöken smälter ner utan att ta färg eftersom den lätt blir trådig, hård och besk då
GI-knäckebröd. Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gottoch mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. -). Det är även mjölkfritt och fritt från vetestärkelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.