En liten buffé blev det med kyckling, lax, ett par foccacior, couscoussallad och så den här rostadeauberginenmed tomat ochfetaost - ett mycket enkelt tillbehör som smakar utmärkt i solskenet
Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Lägg upp på tallrikar och fördela smulad fetaost över hela härligheten
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Råriv rödbetan, mixa den med hummus, tahini, vitlök och salt. Häll upp på en plåt med bakplåtspapper. Massera in auberginenoch pumpan i olja och salt i en bytta
Servera soppan med smulad fetaostoch smörstekta valnötter. Det här är en riktigt matig och mäktig soppa som ska vara tjock i konstistensen… Det är så klart en smaksak men jag gillar den tjock, krämig ochmed lite textur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.