Bakad aubergine med fetaost och granatäpple
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 1 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Aubergine 2 st aubergine 2 st vitlöksklyfta(or) 2 msk olivolja 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , malen, krydda efter smak Fetaoströra 150 gram fetaost 0,5 dl crème fraiche 0,5 st citron(er) , skal och saft 1 tsk honung 0,5 kruka(or) färsk persilja 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , malen, krydda efter smak Sallad 35 gram machésallad 250 gram färsk rödkål 290 gram kokta linser 125 gram granatäppelkärnor , tinade 2 msk olivolja 1 msk vit balsamvinäger 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , malen, krydda efter smak 60 gram sötmandel(ar) , hackade Köp receptet Näringsvärde Kcal: 523 Protein: 18 gram Fett: 35 gram Kolhydrater: 27 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.