Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskrygg med äggsås. Torsken rimmar jag alltid med salt en timme före jag kokar den, då behåller den sin spänst och blir mer smakrik
Servera medkokt potatis och grönsaker. Har precis kommit hem efter ett härligt vattengympapass och njutit av en god middagssoppa med nybakat surdegsbröd till, det ni
Men när det är sommar och färskpotatistider nöjer jag mig med den näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatis och ösa över en massa gott i en gratäng
Koka upp vattnet tillsammans med vinbärsgelé, soya, fond och kryddor i en gryta. Skiva upp det ljumma köttet i tunna skivor och servera tillsammans med ugnstekta grönsaker, kallskurna grönsaker och sås
Servera medkokt ris och sockerärtor. Fräs curryn i en kastrull med smör. kokt ris. Tillsätt hackad schalottenlök, tärnat äpple och låt det fräsa med en stund
Servera medkokt ris och sockerärtor. Fräs curryn i en kastrull med smör. kokt ris. Tillsätt hackad schalottenlök, tärnat äpple och låt det fräsa med en stund
En fin bit torskrygg serverat medkokt potatis, riven pepparrot och skirat smör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöret och en hög härligt rivig pepparrot
4 750 g kokt, kall potatis (750 g motsvarar 8-10 st) 4 dl mjölk (3 %) 2 msk vetemjöl 1/2 msk smör eller margarin 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Handla skulle jag också ha behövt göra, men bilen är fortfarande inte vinterskodd så jag tror jag väntar till efter lunch med att åka iväg till affären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.