Lyxig fiskgratäng med räkor – enkelt recept Smaka av med salt och peppar. Skär fiskfiléerna i bitar och lägg dem i en smord ugnssäker form. Täck över fisken med bakplåtspapper mittkok.expressen.se
Fiskpudding med skirat smör och gräslök Använder du rökt fisk så hoppa över kaviaren, den är med för att sätta lite sting om man använder kokt eller stekt fisk Birgitta Höglund´s Mat
Ugnsbakad torsk med pesto och tomat 4 900 g fast potatis ca 600 torskfilé 1 msk majsstärkelse 2 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 msk pesto salt peppar 1 ask färsk dill (à 20 g) 1/2 påse salladslök (à 125 g) 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Mjölkdryck 25 % rabatt Valio Eila 1 liter Mer info Ladda kupong www.ica.se
Fisk i hollandaise | Recept från Köket.se 700 g fiskfilé 1 förp hollandaisesås 0,5 dl vispgrädde 2 tomater, skållade och skalade paprikapulver 2 msk gräslök, hackad salt Ugn www.koket.se
Mammas fiskgratäng Krydda med citronpeppar och ½ tsk salt. Servera gratängen med rivna morötter eller en grönsallad. Vispa ihop vetemjöl och mjölk www.koket.se
Fiskgratängen to die for! | Recept från Köket.se Blanda ner mjölk, ägg, smör och smaka av med salt och vitpeppar. Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten www.koket.se
Fjällröding med stuvad blomkål och bacon Salta fisken och lägg den över citronen, ringla lite rapsolja över och täck med plastfilm. Skiva citronen tunt och lägg upp den i form www.koket.se
Kokt torsk med ägg och persiljesås. Servera med den kokta potatisen. Späd med grädde, mjölk och fiskbuljongen. Värm vetemjöl och smör i en kastrull www.matdagboken.se
Kokt torsk med ägg och persiljesås Servera den nykoktatorskenmed ägg ochpersiljesås samt potatis. Det går också bra att steka torskfiléer i en stekpanna Tasteline
Kokt torsk med ägg och persiljesås Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 dl fiskbuljong 0,5 dl matlagningsgrädde 400 gram sejfiléer 2 msk vetemjöl 1 msk smör 2 msk persilja , hackad 2 st ägg , hårdkokta 1 salt 1,5 dl mjölk 1 vitpeppar Garnering 1 dillkvist(ar) Köp receptet www.tasteline.com
Kokt torsk med ägg och persiljesås Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 dl fiskbuljong 0,5 dl matlagningsgrädde 400 gram sejfiléer 2 msk vetemjöl 1 msk smör 2 msk persilja , hackad 2 st ägg , hårdkokta 1 salt 1,5 dl mjölk 1 vitpeppar Garnering 1 dillkvist(ar) Köp receptet www.tasteline.com
Kokt torsk med ägg- och persiljesås Koka äggen hårdkokta. Dela torsken i bitar. Skölj direkt med kallt vatten och skala. Smaka av med ev mer salt 56kilo.se
Lättrimmad torsk med ägg och persiljesås Vi serverade den delikata fisken medkokt färskpotatis och lite rivna morötter. Pocherad lättrimmad torskmed ägg ochpersiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande Toves kök
Kokt torsk med ägg, räkor och skirat smörKokttorskmed ägg, räkor och skirat smörPortioner. Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor ochkokt potatis COOKED
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.