Jag lagade en snabbvariant av dillkött gjord medkycklingfilé istället. Smaksätt med dill och ättika. Sila av buljongen, spara kokvattnet och kycklingen
250 g kycklingfilé. 1 msk kycklingfond. 250 g kycklingfilé 1 msk smör eller margarin 0. 5 st citron skal och saft 1 msk kycklingfond 0. 5 dl hackad persilja salt och peppar Servera med
Servera medkokt potatis. kokt potatis. Smaka av med salt och peppar. Lägg i kycklingen under kokning och låt sjuda, ca 15 minuter. Skala och skär morötterna i sneda skivor, och koka dem i en kastrull med lättsaltat vatten, 3 minuter. 600 g kycklinglårfilé
Servera med ris och sallad. Häll såsen över kycklingen. Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. Stek kycklingen runt om i en stekpanna med 1 msk smör. Ansa och skiva purjolöken och fräs den mjuk i en stekpanna med 1 msk smör. 600 g kycklingfilé
1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smulig i en gryta med smör
Täck medkycklingröran och strö över osten. Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter. 350 g kycklingfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.