Sedan funderade jag på vad man kunde fylla på med för att göra salladen mer matig och mättande. För mig började det med att jag ville göra en sallad medtonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat
Det har blivit mycket söta muffins på bloggen nu ett tag så jag tänkte dela med mig av en mer matig och salt muffins som passar bra som tillbehör till maten eller som ett matigare mellanmål
Tillsätt pesto, smula ned fetaost och krydda med svartpeppar och oregano. Gärna i minst en timme för smakens skull men har du inte tid kan du låta den stå medans du fixar i ordning resten av salladen (se då till att ha skivat löken väldigt tunt samt skaka burken ordentligt)
Toppa omelettenmed rucola, avokado, smulad fetaost, gräslök och chiliflakes. Jag lagade den här fantastiska omeletten för någon vecka sedan när jag hade massor med äggulor över efter min marängtårta Receptet på omeletten hittar du nedan Den är mättande men ändå med få kolhydrater vilket passar dig som vill äta lite mer hälsosammare
En god omelett går fort att göra och passar bra till frukost eller som ett matigare mellanmål. Men här kommer receptet på en omelettmed skinka, champinjoner och fetaost
Tillsätt fetaost och blanda försiktigt. Matig melonsallad med bönor och fetaost60 g rucola1 burk canellinibönor260 g tärnad galiameloner260 g tärnad honungsmelon150 g strimlade sugar snaps5 skivade salladslökar2 avocado300 g smulad fetaostCitrondressing. 300 g smulad fetaost
Häll äggsmeten i en varm panna och stek på medelvärme, när omeletten nästan stelnat helt så klickar du ut tonfisken, majonnäsen och tomatpurén och stäng av plattan men låt omeletten ligga kvar i pannan en halv minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.