Häll i smeten och värm omeletten på låg värme, den ska inte få färg utan bara stelna. Blanda alla ingredienser utom smöret och vispa lätt med gaffel så att den inte blandas för hårt
Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Lägg upp på tallrikar och fördela smulad fetaost över hela härligheten
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja
Toppa omelettenmed rucola, avokado, smulad fetaost, gräslök och chiliflakes. Jag lagade den här fantastiska omeletten för någon vecka sedan när jag hade massor med äggulor över efter min marängtårta Receptet på omeletten hittar du nedan Den är mättande men ändå med få kolhydrater vilket passar dig som vill äta lite mer hälsosammare
Men här kommer receptet på en omelettmed skinka, champinjoner ochfetaost. När omeletten börja stelna, vänd omelettenmed hjälp av en tallrik och låt omeletten glida ner igen i pannan
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Servera soppan med smulad fetaostoch smörstekta valnötter. Det här är en riktigt matig och mäktig soppa som ska vara tjock i konstistensen… Det är så klart en smaksak men jag gillar den tjock, krämig ochmed lite textur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.