) Så jag testade en enklare form och med apelsinsmak, eftersom jag älskar apelsin och choklad. Dessa underbara mandelkakor är gjorda med ett figolli recept, jag har bara tillsatt apelsin i fyllningen
Mandelkakamed mörk choklad och svedjeråg. Mandelkakamed brynt smör, citron och vallmo. Jag köpte en mandelkaka hos er i fredags och den var vidunderligt god
Chokladfrosting. chokladfrostingen till en jämn kräm. 100g kaseinprotein choklad (optimum nutrition). 30g 1 skopa kaseinprotein choklad (optimum nutrition). ca 20x25cm med bakplåtspapper i botten. ca 20x25cm med bakplåtspapper i botten
Apelsin och mandelkakamed saffran och choklad. Smakerna från kokt apelsin, saffran och mörk choklad gifter sig fint med varandra och ger en riktig vuxenkaka
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.