Vispa smöret krämigt tillsammans med florsocker, riven mandelmassa och vaniljkorn. Låt de mjuka småkakorna kallna på ett galler och lägg dem sedan i en burk, när de kallnat och blivit spröda
Rör i mandeln tillsammans med socker och ägg. Jag är en småkaks freak. Om du gillar smaken av mandel, ja då ska du absolut baka dessa, för de är så lättbakade och påminner en mycket om klassikern ”Finska pinnar”
Chokladfrosting. chokladfrostingen till en jämn kräm. 100g kaseinprotein choklad (optimum nutrition). 30g 1 skopa kaseinprotein choklad (optimum nutrition). ca 20x25cm med bakplåtspapper i botten. ca 20x25cm med bakplåtspapper i botten
Lägg resten av mandelkakorna över som lock. Buffé med vinbladsdolma, bulgursallad (kisir), börek med potatisfyllning, piroger med fetaostfyllning, annanaspaj, macaroons grön med smörkrämfyllning och en chokladmacaroons (se recept nedan), tårta och chokladsnittar (se recept nedan)
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Igår körde vi på en spontanmiddag med svärföräldrarna här hemma och då min mans syster gärna önskade efterrätt och jag kände att tiden var knaper gjorde jag denna superenkla efterätt med smördeg och nutella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.