Den här kalasgoda kikärtsgratängen, medchampinjoner, dragon och dijonsenap, är en vegetarisk variant av en gratäng somjag brukade laga på den tiden då vi fortfarande åt kött
Servera med riven parmesan och färsk basilika. 1 Fräs soltorkade tomater, lök och vitlök i olja i en stor stekpanna eller kastrull. 3 Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. 1 st vitlöksklyfta, finhackad. 1 msk grönsaksfond. 5 msk honung
Det här med att laga middag på vardagarna tycker jagalltid känns som ett evighetsprojekt. Blanda morötter och halloumi med ägg, ströbröd, sambal oelek/chili och svartpeppar
Citron. Krämig, lagom stark å mycket smak. Servera med ost/jalapeno-tortillas som du stekt i torr panna. Idag friskflexade jag några timmar å tog med min lilla unge på badet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.